Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Trafikpolitik

 

Fælles politik mellem Tjørring Skole og Børnehuset Stjernen

Skolens og daginstitutionens holdning er, at det er vigtigt, at børnene lærer at færdes i trafikken ved at cykle eller gå til Stjernen. Det giver bedre trafikanter, mindre trafikkaos og mere tryghed for alle. Træning giver rutine og overblik og et fælles fokus kan være den bedste vej til sikre dygtige trafikanter både nu, og når de bliver ældre. 

 

Tjørring Skole og Børnehuset Stjernen ønsker at:

 

Børnene skal lære at færdes til Stjernen, alene eller sammen med mor og far. Dog forventer vi, at man altid følges af en voksen, når man går i daginstitution.

Det skal være en tryg trafikal oplevelse at færdes omkring Stjernen. Den trafik der pågår rundt om Stjernen – er hovedsageligt genereret af os selv. Forældre, personale, varelevering mm. Derfor er vi netop alle vigtige brikker i skabe tryghed.  Man skal være ekstra opmærksom på særlige tidspunkter af dagen, hvor der er ekstra rush på trafikken. Det gælder især i tidsrummet 7:30- 8:10, hvor skoledagen starter.  

 

Tjørring Skole og Børnehuset Stjernen forventer at:

 

  • Børn og voksne, der cykler til skole og daginstitution om morgenen, står af cyklen, når de kommer frem til ”den røde løber” og trækker cyklen ind på plads. 

  • Børn, der bliver kørt til Stjernen og som selv skal gå ind - sættes af ved ”kys og kør”-pladsen, som er efter busholdepladsen (Se markeringen med gult på fotoet herunder) Følg skiltningen. (Se foto)

  • Den lille parkeringsplads er fortrinsvis til gæster. (Se markeringen ”obs” på fotoet herover). Når man kører ind på den lille parkeringsplads, krydser man cykelstien, derfor opfordrer vi alle forældre til at bruge den store P-plads. 

  • Cykel- og løbehjulsparkering skal finde sted i de til årgangen anviste cykelskure. 

  • Er der behov for revurdering af skolevejene eller stisystemet til skolen, kontakter skolens ledelse politiet og/eller kommunens Teknik og Miljøforvaltning. 

 

Du finder hele vores politik vedhæftet nederst på siden

Parkeringsoversigt

 

 

 

 

Dokumenter

Trafikpolitik _0.pdf

Shape Created with Sketch.